Lohjan Asuntomessut 2021

Päästiin DNA:n kutsumina käymään Asuntomessuilla. Olimme vain kaksivuotiaan kanssa, mutta ilmeisesti hänenkin seuransa rajoitti aivokapasiteettia sen verran, että huomasin vasta äsken meiltä jääneen ehkä kiinnostavimmat kohteet näkemättä – Villa Kokkokallio ja Villa Hopeapuu! Onneksi messulippuun sisältyy myös pääsy virtuaalimessuille, joten näitä pystyy selaamaan kotona 😁

Muuten lempikohteiksi muodostuivat kohteet 8 ja 9 – Talo Sensu ja Villla Nordic Stories. Kumpaankin olisin voinut muuttaa koska tahansa. Talo Sensun japanilaistunnelma oli niin harmoninen, ja Villa Nordic Storiesin näköala ja uima-altaat. Kaksivuotiaskin antoi pisteet “uimatalolle”.

On hauska huomata miten samat elementit viehättävät vuodesta toiseen. Myös ne samat joita olen halunnut nykyiseen taloon: vaaleus, luonnonmateriaalit, yksinkertaisuus. Asuntomessuilla viehätti kyllä myös kaikki ei-valkoiset kaapistot mitä näkyi mm. kodinhoitohuoneissa. Pihat olivat myös ihania ja niin hyvin suunniteltuja. Hieman eroa meidän nykyiseen konseptiin missä on pensasaita, muutama puu ja nurmikko. Tänä kesänä jätettiin kaikki istuttamatta kun ei tiedetty missä vaiheessa muutetaan. Ensi kesänä kylvetään sitten tämänkin edestä, asuttiin missä vaan.

Kauniita koteja ja kiinnostavia ratkaisuja. Talovalmistajien esitteitä on vinot pinot ja ehkä muutaman kunnankin. Karkkilasta löytyisi tarjoustontteja 😃

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s