Kesän viimeinen lomaviikko

DSC_0483DSC_0531DSC_0499DSC_0537DSC_0564DSC_0569DSC_0581DSC_9922DSC_9978DSC_9992levi porojalevi mökkilevi maisemialevi maisematlevi leikkipuistolevi kiipeilypuistolevi kiipeilylevi huippulevi gondolilevi activityparkjoulutarina mökkiDSC_9993levi trampoliinitlevi tunturilevin huippu rottweilerlevinhuippulevitunturisärkitunturi lampisärkitunturi rottweilersärkitunturi trangiasärkitunturiylläs varkaankurun reitti 2ylläs varkaankurun reittiylläsDSC_0433DSC_0396DSC_0385DSC_0102

Säästettiin yksi lomaviikko vielä elokuun loppuun. Nyt kesä on siis virallisesti ohi ja yksi neljästä lempivuodenajastani, syksy, saa tulla.

Edellinen perheloma meillä tehtiin pääsiäisenä 2018. Sen jälkeen ollaan reissattu lasten kanssa lähinnä logistista syistä, kesä 2019 meillä taas oli pieni autoilua erittäin paljon inhoava lapsi.

Tämä mahdollisuus mökkeillä viikko Levillä koko perheen kanssa oli enemmän kuin tervetullut ja muistutti hyvin siitä, miten ihanaa meillä onkaan yhdessä. Toki lapset tappelivat ja itkivät lomallakin, koirat ottivat väsyneinä yhteen, yksi äiti ja yksi mummokoira ovat tällä hetkellä puoliksi invalideja jne. mutta päällimmäinen olotila on lähes hattaraisen siunattu, kiitollinen ja mitä näitä nyt on.

Ulkoiltiin, syötiin hyvin, nukuttiin, saunottiin, katsottiin pari leffaa, syötiin taas… Liikunnan ja levon määrä oli juuri sopivassa tasapainossa.

Sateinen lounas Särkitunturilla hypotermian partaalla, silti unohtumaton ja uskomattoman kaunis. Porot sumun seassa. Ihana Levi, etenkin Joulutarina-elokuvan mökki oli hieno nähdä. Lapset antoivat kiipeilypuistolle 6/5, taapero taas trampoliineille. Ylläkselle jo pelkkä ajomatka oli huikea. Tänne tullaan vielä uudestaan.

Hei arki, ollaan valmiita.

 

// August @ Lapland. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s