Juhannuskin meni jo

lasten juhannus007lasten juhannus005lasten juhannus004lasten juhannus002lasten juhannus001juhannus015juhannus012juhannus013juhannus011juhannus010juhannus014juhannus020juhannus009juhannus008juhannus019juhannus007juhannus018juhannus006juhannus017juhannus005juhannus016juhannus004juhannus002juhannus003juhannus001
Ensin on toukokuu ja lapset ties kuinka monetta viikkoa koko ajan kotona ja toistensa tukassa. Sitten yhtäkkiä onkin jo lähes heinäkuu, etäopiskelu on ohi, koulussa on käyty, todistukset on jaettu ja lapset on ule taas toistensa tukassa.

Elämä tuntuu lomalta koska aurinko on paistanut ja jäätelö on ollut hyvää. Lomalta silti, vaikka olen tehnyt suurinpiirtein saman verran tai vähän enemmänkin töitä kuin koko kevään. Tulevat kaksi viikkoa sisältävät ainoastaan yhden kuvausasiakkaan, muuten olen vain lomalla. Lapsiperheessä tämä on juuri se termi millä meidän olemista määrittelen.

Juhannus vietettiin töiden ja huvien parissa. Juhannuspäivänä ajettiin serkkujen luokse yöksi. Yöykyläily oli tosin spontaani idea, mutta miksipä ei kun siskolta löytyi ilmapatja joka mahtui meidän perhe-auton takatilaan kun kaadettiin penkit.

Tämä olikin ihanin ja lämpimin juhannus kymmeneen vuoteen. Olen ottanut vähän laiskasti kuvia, huomaan saman aina kun kuvaan enemmän työkseni. Muistikortit ja kovalevyt on täynnä asiakastöitä, omat jää vähemmälle. Saatiin silti nämä muistot talteen. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s