Päiväretkikohteena Iso-Melkutin

iso melkutin 1 006iso melkutin 1 002iso melkutin 1 003iso melkutin 1 004iso melkutin 1 005iso melkutin003iso melkutin 1 007iso melkutin 1 008iso melkutin002iso melkutin 1 009iso melkutin001iso melkutin004iso melkutin 1 001
Vietettiin lasten kanssa kolme yötä mökillä viimeisen kokonaisen etäopiskeluviikon kunniaksi. Lapset olisivat viihtyneet kyllä pidempäänkin. Pitävät ilmeisesti kantovedellä peseytymisestä, hyönteisistä ja iltaisin lievästi väsyneestä äidistä.

Käytiin muutamakin päiväretki tekemässä uusiin kohteisiin nyt kun vauva istuu hyvin kantorinkassa. Se on toki raskas, mutta vauva viihtyy paremmin kuin kantorepussa missä suurinta huvia on roikottaa päätä alaspäin.

Eilen kierrettiin Iso-Melkutin johon olen odottanut pääseväni. Aivan ihana paikka! Siellä pitää ehdottomasti yöpyäkin, että päästään myös uimaan superkirkkaassa vedessä. Reitti oli suurimmaksi osaksi mukavan kuivaa ja helppoa, ei pahempaa kiipeilyä. Toissapäivänä Liesjärvellä saatiin ylittää tarpeeksi monta kaatunutta puunrunkoa 😀

Iso-Melkuttimen vesi oli hämmentävän kirkas. Tuli olo, että oltaisiin oltu pidemmälläkin kuin vain noin sata kilometriä pääkaupunkiseudusta.

Matkaa kertyi noin 7,5 kilometriä. Aikaa kului 3,5 tuntia, pidettiin aika rivakkaa tahtia lopussa kun nuorimmainen retkeilijä alkoi hermostumaan.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s