Etäopiskelu kotikoulu korona-arki koronaeristys ja mitä näitä nyt oli päivä en muista kuinka mones

etäopiskelu 001etäopiskelu 002etäopiskelu 2 001etäopiskelu 2 002etäopiskelu 2 003etäopiskelu 003etäopiskelu 004etäopiskelu 005etäopiskelu 006etäopiskelu 007

On ollut parempia päiviä ja huonompia päiviä. Tänään oli oikein kelvollinen päivä koska keksin viime yönä nerokkaan tekniikan nukkua topin sijaan t-paita päällä. Kahdentoista imetyksen sijaan imetin vain kaksi kertaa! Herättiin puoli kuusi ihan virkeinä kun ei ollut tarvinnut herätä koko yötä vartin tai puolen tunnin välein.

Ollaan aamuisin ulkoiltu aika paljon. Sen jälkeen opiskeluhommat lähtevät lapsilta vähän reippaammin käyntiin ja omaakin päätä kiristää kevyempi vanne kun on saanut vähän happea.

Tänään suoritettiin heti aamulla eskaritehtävänä majan rakentamista eskarin takametsässä. Samalla piti bongailla kevään merkkejä. Kuusivuotiaalle tuli hieman paha mieli ja ainoiksi kevään merkeiksi jäi kilpaa nakuttavat tikat lyhtypylväässä ja viereisessä puussa. Haettiin myös tyhjältä koululta vihkoja tokaluokkalaisen täyteen tulleiden tilalle.

Vauva heräsi aamutorkuiltaan kotimatkalla ja mentiin vielä puiston kautta. Hän romahti vain kerran meritähdeksi, tätä ei olekaan kukaan lapsista harrastanut useampaan vuoteen. Onneksi, kuolisin jos kaksitoistavuotias heittäytyisi kaupan lattialle raajat levällään.

Tämän päivän ajatus on ehdottomasti se, että mitä ihmettä tekisin ilman näitä ihanan kamalia, rakkaita pieniä ihmisiä? Vaikka vuorokaudessa ei ole käytännössä hetkenkään rauhaa ja vessassakin mulla on alle metrin mittainen seuralainen, on päällimmäisenä tunteena mielessä kuitenkin kiitollisuus. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s