Viikko 5

viikko5IMG_20200127_114928_001viikko5IMG_20200128_112226_001

Viime viikko oli aika rankka kaikinpuolin. Siitä todisteena nämä ainoat kuvat koko viikolta. En muista milloin olisi ollut tällainen tilanne. Videoita on joitakin, mutta ei kuvia.

Maanantaina oltiin muskarissa, kuva sen jälkeen kun vauva istuu välipalalla. Muskari onkin vauvan lempipuuhaa ja meidän ihan jokaiseen päivään kuuluu se, että hänen kanssaan pitää laulaa / tanssia / soittaa jotakin. Parasta on tietysti mitä hurjemmin tanssitaan ja mitä useampi perheenjäsen siinä on mukana 😀 Vauva suosittelee Baby Sharkin metalcoveria!

Tiistaisin (ja joka viikko kahtena muunakin päivänä) käydään treenamassa crossfittiä. Vauvan kanssa on nykyään vähän haastavaa, kun hän liikkuu ja kiipeää eikä ymmärrä luonnollisestikaan ihan oman terveytensä parasta. Hän myös rakastaa kahvakuulia ja saa aika painavia kuulia kyljelleen… Menen nykyään vauvan kanssa vain niihin treeneihin joissa on vähän osallistujia tai käyn omatoimivuorolla tekemässä rästiin jääneen. Miten vain, kunhan treenit eivät jää välistä. Aikaisemmin kävin yhtä innokkaasti salilla, mutta crossfitin löytämisen jälkeen pelkkä salitreeni tuntuu tylsältä.

Viime viikolla kävin myös työhaastattelussa, tein töitä tietokoneella ja tallilla ja sovin aloittavani tulevasta viikosta tekemään jonkin verran tunteja. Vanhemman tyttären ollessa tämän ikäinen menin kokopäivätöihin, mutta läpsystä vaihto-systeemillä hoidettiin lapset edelleen kotona. Nyt hoidetaan lapset edelleen kotona, mutta en aio tehdä töitä täyden työviikon verran. Se oli aika hurja ja kuluttava vaihe. Nyt lisäksi on lapsia ja koiria enemmän, hevosia sentään sama määrä.

Tällä viikolla ohjelmassa siis harrastusten lisäksi töitä ja ihan uuden alan parissa, mikä vähän jännittää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s