Viikon 44 arkipäiväkirja

OonaIMG_20191028_174914-001

Maanantaina oli aamulla joogaa vauvan kanssa ja illalla pääsin ihan yksin ratsastamaan!

Vauvaa odottaessa en arvannut hevosen kanssa vietetyn ajan jäädessä ihan näin vähäiseksi kuin se tänä vuonna on ollut. Vauvat ovat pieniä vain hetken ja hevosten kanssa ehdin harrastamaan ikuisesti joten prioriteettijärjestys on tässä asiassa aika selkeä.

OonaIMG_20191029_105358-002

Tiistain ohjelmaan kuuluu viikosta toiseen crossfit vauvan kanssa. On kiva huomata treeneissä oma kehitys ja jakaa se kaikki tuska – lihasten hapotus, huonot yöunet ja liian usein syödyt suklaarivit 😀

OonaIMG_20191030_175133-003

Keskiviikkona aikataulutin koko päivän päin mäntyä ja lopulta meikkasin kiireessä kahdeksanvuotiasta Halloween-discoon ja omat crossfit vaihtui kotitreeniin vauvan yrittäessä varastaa kahvakuulaa ja puolison jakaessa (ärsyttäviä) ohjeitaan vieressä.

OonaIMG_20191031_191243-004

Torstaina aamulla oltiin vauvan kanssa ystävän kanssa Triplassa lounaalla.

Käytiin iltakävelyllä kummitusjahdissa. Keskimmäiset lapset olivat kummitusjuttujeni jälkeen aivan vetelät housussa. Kummitustarinan pimeässä kruunasi koira joka on opetettu haukkumaan vähän kylkeä taputtamalla. Tottahan toki koirat merkkaavat kummitukset ja pahat henget 😀

Sytytettiin pihalle esikoisen partiokisoissa askartelema kurpitsalyhty, ensimmäinen mikä meillä on ikinä ollut! Kurpitsalyhdystä tuli nyt perinne.

OonaDSC_2484-2-001.jpg

Perjantaina puettiin kuusivuotias eskarin Halloween-juhliin täiksi. Hän keksi kuulemma tämän omasta päästään.

OonaDSC_2529-2-001

Lauantaina vauvauinti, päivälenkki, Pyhäinpäivä. Siinähän se. Vauva sai pitkällisen kirpputorimetsästyksen jälkeen ohuemman haalarin toppahaalarin rinnalle. Vauva makaa kuvassa toisen kirppislöydön päällä: punainen villaryijymatto jonka ostin alunperin joulukorttikuvauksia varten ja joka päätyi meidän makuuhuoneeseen patterin eteen koiran pediksi.

OonaIMG_20191103_140530-006

Sunnuntaina oli crossfit jossa kävin ilman vauvaa. Treeneistä suoraan suihkun jälkeen Halloween-teemaiselle brunssille vauvan kummiperheen kanssa. ❤ Oli vatsat täynnä ja ihana nähdä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s