Ensilumi

äitiyspakkaus makuupussi 1979ensilumi 2rottweilerluminen peltorottweiler 2ensilumirottweiler 3rottweiler 4ensilumi lokakuuensilumi vantaaensilumi 2019ensilumi vantaallabugaboo buffalo
Tiistaina satoi ensilumi.

Lähdettiin heti aamulla kameran, koirien ja vauvan kanssa ihailemaan ihan täydellistä pakkasaamua ja aurinkoa joka selvästi vaikuttaa meihin suomalaisiin pelottavalla tavalla. Lenkillä nimittäin juttelin normaalia useamman vastaantulijan kanssa – kaikki myös yhtä aurinkoisella tuulella.

Olen viime aikoina yrittänyt hymyillä (typeränä) vastaantulijoille. Tämä puolestaan on poikinut leveitä hymyjä takaisin ja mukavia keskusteluja. Yleensä juttukaverini lenkillä on reilusti eläkeiän ylittänyt, heillä tuntuu olevan yhtä vähän kiire kuin minulla.

Kalenteri on ollut viime aikoina aika täynnä. Ihan tarkoituksella rauhoitin tämän viikonlopun lähes kokonaan. Kun on mielekästä tekemistä on vaikea kieltäytyä. Ein sanominen on muutenkin itselläni haaste. Tarjoudun aina apuun, en tahtoisi kieltäytyä mistään töistä ja tähän päälle kaikki muu mielekäs mitä olisi kiva tehdä.

Tänä viikonloppuna ensilumi on tosin kaunis muisto vain. Aamulla tosin oli liukasta kun työnsin kolmesta saakka heräillyttä vauvaani ensimmäisille päiväunille ennen kello kahdeksaa. Muuten tämän vauvan ainoa must have-hankinta olivat nämä vaunut. Olen työntänyt niitä ihan koko rahan edestä varmasti jo nyt ja toimivat niin kauppakeskuksessa, joukkoliikenteessä kuin hiekkateillä, metsässä ja pellollakin. Bugaboo Buffaloille viisi tähteä.

// First snow @ Finland. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s