Viikonlopputerkut

DSC_8250DSC_8254DSC_8258DSC_8259DSC_8260

Puolet tästä viikonlopusta on mennyt valonnopeudella. Lapset ovat tyytyväisiä, koska ensi viikolla lähdetään laivalle. Viikonloput kuulemma kuluvat nopeasti kun on tekemistä. Minua ei haittaisi yhtään, että aika kulkisi puolet hitaammin etenkin kun elää vauvan kanssa jonka kasvua tahtoisi hidastaa ihan joka päivä.

Viikonlopun ohjelmassa on ollut itselläni vähän työjuttuja, joka lauantainen vauvauinti, hevosenhajua ja irtokarkkeja.

Lisäksi viikonloppuun kuului pitkästä aikaa teatteria kun saatiin kutsu Muumilaakson tarinoita-esityksen ensi-iltaan. Siellä käytiin kuusivuotiaan kanssa ihan kahdestaan. Hän oli ennen teatteria vähän epävarma mikä teatteri oikein on? Yritin selittää ja vakuutin parhaani mukaan, että myös hän on ollut teatterissa. Isosiskolleen olen ostanut ensimmäisen teatterilipun alle 1-vuotiaana. Kuusivuotias teatterikriitikko antoi täydet pisteet. Parasta oli kuulemma Pikku Myy. Minä allekirjoitan tämän.

Vauvan iltarutiineihin on  muuten tullut hampaiden myötä uusia juttuja: iltakylpyjen jälkeen hänkin pääsee hammaspesulle! Yksi hammasharja omassa kädessä, yksi äidin kädessä. Olemme myös yrittäneet lukea iltasatua, mutta vauvassa ei ole oikein enää patteria jäljellä siihen aikaan kun sitä lukee isommille.

Onneksi viikonloppua on vielä jäljellä. Ihanaa kun kaikki lapset ovat kotona vaikka olenkin toiminut tämän päivän aikana aikamoisena valtakunnan sovittelijana kun lapset ovat keskenään pelatessaan kokeneet vääryyttä. Ensimmäinen kerta kun takavarikoin Afrikan tähden.

 

// Randoms pics. Baby has teeth!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s