Kesän viimeinen viikonloppu

DSC_6964DSC_7022DSC_7023DSC_7027DSC_7031DSC_7039DSC_7099DSC_7289DSC_7292DSC_7298DSC_7309DSC_7314
Tämä viikonloppu nautittiin ihanasta kesäkelistä, ehkä viimeisistä ennen ensi kesää. Suoritettiin kaikki jokaviikonloppuiset rituaalimme saunoineen ja vauvauinteineen. Oltiin lasten kanssa tallilla ja pienimmän kanssa katsomassa vähän hienompia hevosia. Häntä viehättää suunnattomasti hyppäävät hevoset!

Olen nauranut tänä viikonloppuna ihan hirveästi. En tiedä johtuuko siitä vai kuluneen viikon treeneistä, mutta korsetti on kevyesti kipeä nyt. On onni tutustua vielä aikuisiällä ihmisiin joiden kanssa voi nauraa niin, että olisi tenoille tarvetta. ❤

Olisivatpa kaikki viikonloput tällaisia. Olen vain rakastanut kaikkea. Perhettä, hevosia, ystäviä, vaatteiden silittämistä, kenttäratsastusta, crossfitia, siivomista, vauvan sukkahousuja… Huomenna varmaan myöhästyn bussista, housut ratkeaa ja saan eskarista palautetta myöhästymisestä.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s