Mitä tehdä lomalla?

DSC_5028DSC_5029DSC_5030DSC_5032DSC_5036DSC_5039DSC_5044DSC_5046DSC_5049DSC_5051DSC_5059DSC_5072DSC_5075DSC_5083DSC_5088DSC_5089DSC_5094DSC_5104DSC_5111DSC_5115DSC_5116

Ollaan nyt koko perhe lomailtu pari viikkoa. Ollaan tehty asioita yhdessä ja erikseen, mm. seuraavaa:

  • oltu Linnanmäellä (mistä postauksen kuvat). Linnanmäki vain kuuluu kesään! Oltaisiin ehkä selvitty ilman rannekkeitakin kiitos ilmaislaitteiden, mutta ostettiin ne nyt kuitenkin. Ruokailu hoidettiin ranskalaisten sijaan buffetissa (Caruzello) ja saatiin sillä syömisellä pidettyä nälkä poissa useamman tunnin. Linnanmäki-settiin kuului olennaisena osana toki lakut ja paljon naurua, ei yhtään itkua ja loppumetreillä hävitettiin vielä mun puhelin ja vanhempi tytär mutta molemmat löytyivät.
  • uitu, uitu ja uitu. Meillä on pihalla jo toista (tai kolmatta) kesää palvellut uima-allas jonka vesi pysyy hyvin puhtaana kun altaan suojaa yöksi pressulla, vetää roskat haavilla ja lisäksi meillä on siinä jonkilainen kemikaaleilla varustettu altaanpuhdistusrobotti öisin.
  • tutkittu uusia uimapaikkoja (näistä tulossa oma postauksensa).
  • käyty Suomenlinnassa, kuten joka kesä. Ensimmäistä kertaa saatiin isäkin mukaan 😀
  • harrastettu liikuntaa. Isä salilla, minä ratsastamassa, me yhdessä lenkillä. Pihalla joogaa ja illalla sulkapalloa tai jalkapalloa (no sulkapalloa eilen vasta ensimmäisen kerran).
  • syöty jäätelöä (yksi päivässä pitää pahanmielen poissa!)
  • syöty ravintolassa (ei varmaan tarvitse loppuvuonna syödäkään enää edes kotona).
  • käyty leikkipuistoissa (ilmaista ja kivaa).

Ohjelmassa on luvassa vielä osittain samoja, vähän mökkeilyä ja ehkä jotain spesiaalimpaa säistä riippuen. Ihan parasta on kuitenkin olla yhdessä. Odotan kyllä silti miehen loman loppumista, toisen aikuisen jatkuva läsnäolo laiskistuttaa.

// Summer @ Linnanmäki, Helsinki.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s