Mansikoita poimimassa

DSC_2597DSC_2598DSC_2601DSC_2605DSC_2609DSC_2610DSC_2612DSC_2613DSC_2614DSC_2615DSC_2616

Ollaan pari kertaa käyty poimimassa mansikoita pakkaseen. Ensimmäisellä kerralla saatiin kunnolla vettä niskaan ja jouduttiin pakenemaan aika nopeasti pellolta kotiin. Sillä kerralla ostettiin neljän kilon laatikko pakkaseen kun ei se meidän viidentoista minuutin keräys ihan riittänyt täyttämään pakastinta.

Eilen kokeiltiin uudestaan onnea ja saatiin hajoitettua yksi keräysastia ja kerättyä yhteen ämpäriin yllättävän paljon kokoonpanolla 1 aikuinen + 4 lasta joista yhtä piti työntää vaunuissa. Muutaman kerran työnnettiin kädet mansikkapuskien sijaan nokkosiin ja muutama nokkonen osui myös varomattomiin takapuoliin.

Autolle kävellessä esikoiseni onnistui heittämään koko ämpärin nurin hiekkatielle. Iltapalarahkassa sitten antoi kivaa lisämakua hiekanjyväset vaikka kuinka oltiin pesty mansikoita ja heitetty huonoimmat pois.

En tiedä pitäisikö ensi kerralla käydä hakemassa mansikoita ihan yksinään. Pakastimessa on vielä tilaa.

// Strawberry Fields forever.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s