Aino Nations Cup 2019

DSC_1958DSC_2006DSC_2059DSC_2076DSC_2109-2DSC_2147DSC_2187DSC_2231DSC_2246DSC_2263DSC_2279DSC_2285DSC_2288

Tehtiin eilen spontaani visiitti Järvenpäähän Aino Nations Cupiin. Eilisen kammottaviksi eskaloituneiden sääolosuhteidenkin perusteella sanoisin, että jatkoon menee kyllä ehdottomasti hevostapahtumien kategorioissa! Mentiin lähinnä katsomaan sunnuntain 160cm esteluokka ja testaamaan onnistuuko tapahtumakuvaaminen vauva kantoliinassa. Helposti onnistui ja kyllä nuo isot esteet on vaan jotain niin upeaa katsottavaa joka kerta.

Järkyttävän ukkoskuuron iskiessä niskaan päästiin lasten kanssa maneesiin sateensuojaan keppihevostelemaan ja lapset iloitsivat myös pääsymaksuun sisältyneestä poniratsastuksesta ja kärryajelusta. En tosin ikinä voi ymmärtää miten kierroksen talutusratsastus voi olla niin kivaa lapsesta joka saa ratsastaa käytännössä niin paljon kuin tahtoo omalla hevosella 😀 Myös arpajaispalkinnot lämmittivät lasten mieltä.

Seuraavalla kerralla ostaisin kyllä ehdottomasti useamman päivän lipun, että pääsisin fiilistelemään enemmän huippuratsastusta. Varaisin myös ostoslistan expossa asioimiselle, tällä kerralla hevoseltamme ei valitettavasti puuttunut mitään ja pyrin olemaan ostamatta asioita muuten kuin välttämättömään tarpeeseen.

Ps. Tytär antoi erityismaininnan runsaasta vessojen määrästä. Se on kyllä asia jota osaa arvostaa jo seitsemänvuotias. Itse annan peukun riittävälle, maksuttomalle pysäköinnille.

Kuvat tällä kerralla vain sunnuntain 160cm esteluokasta.

// Showjump Grand Prix 160cm @ Aino Nations Cup, Finland.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s