Kesäkuu vuonna 2019

DSC_0013DSC_1548DSC_1574DSC_1612DSC_1559DSC_1654DSC_1593DSC_1688DSC_1597DSC_9847DSC_1616DSC_1636DSC_1646DSC_1689DSC_9990DSC_9898DSC_1165DSC_1377DSC_1407

Kesäkuussa lasten kanssa oli kyllä kaikki perinteiset kesälomatraditiot listalla: on uitu, mökkeilty, vietetty aikaa kavereiden kanssa, ruokavalio on muuttunut marjojen lisäksi vahvasti jäätelöpainotteiseksi (ollaan sentään vaihdettu makuja), ollaan vietetty aikaa hevosten kanssa ja tehty kotityöt pikavauhtia, että ollaan päästy taas ulos.

Ollaan syöty takapihalla, metsässä, rannalla  ja leikkipuistoissa. Marjoja on mennyt kilokaupalla.

Lapset on yrittäneet tuloksetta nukkua pihalla, tämä korjataan heinäkuun aikana kun nukutaan teltassa kaikkien lasten kanssa.

Vauva on kasvanut ja ohittanut vastasyntyneen vaiheen heittämällä. Hän on oma pieni persoonansa joka on kiinnostunut erityisesti kaikista leluista, lampuista ja erilaisista kattomateriaaleista. Vauva on päässyt kaikille kesäretkille mukaan ja nukkuu reissun päälläkin yönsä hyvin. Autoilukaan ei enää ahdista vauvaa niin paljon, eli loppukesän reissut voivat suuntautua pidemmällekin.

Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa. ❤ Onneksi sitä on vielä jäljellä reilusti ja onneksi meillä on myös vielä ensi kesä samanlaista koko kesän lomaa. Ollaan kiitollisia vauvalle tämän pitkän loman mahdollistamisesta.

 

// Summer randoms. Bye, June.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s