Juhannus 2019

DSC_1272DSC_1288DSC_1309DSC_1369DSC_1317DSC_1352DSC_1363DSC_1368

Vietettiin taas kaupunkijuhannus miehen töiden takia. Ei valittamista. Säät oli ihan hyvät ja ehdittiin tehdä ja olla. Meidän ainoa juhannusperinne joka toistuu joka vuosi paikasta riippumatta, on kukkaseppele. Se tehtiin tänäkin vuonna.

Ollaan oltu puistossa, pyöräilty, lenkkeilty, uitu ja ihan vaan maattu riippumatossa kirja kädessä (allekirjoittanut, vauvan nukkuessa isänsä sylissä sisällä). Käytiin joka päivä tallilla, ensi juhannuksena hevonen tahtoo mukaan juhlimaan mikäli ei olla kaupungissa.

Yhdestäkään ateriasta ei tullut kuvaa, mutta ostettiin juhannusaattona neljä kiloa mansikkaa tilalta ja siitä on jäljellä muutama pieni pussi smoothieita varten pakastimessa. Lisäksi grillattiin, syötiin lehtikaalipizzaa ja tehtiin hampurilaisia. Tänään on hyvä palata taas vähän järkevämmän syömisen pariin.

Vauva oppi eilen kääntymään, vaikka ei tähän saakka ole viihtynyt mahallaan kuin sylissä. Uuden taidon myötä hän sai hepulin aina kun kääntyi mahalta selälleen. Hän myös nukkui ensimmäisen yönsä syömättä, mutta otti heti muutamana seuraavana tämän erheen takaisin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s