Satunnaisia kuvia viikolta 18

DSC_7660

Vauvalla on omat iltarutiininsa, aika samanlaiset kuin muillakin. Iltapesut, iltapusut, puhtaat yökkäri ja vaippa ja sitten tankkausta. Vauva tankkaa iltaisin aika hartaasti, niin ei enää klo 22 jälkeen juurikaan syö ennen ensimmäistä puolenyön jälkeen tapahtuvaa ruokailua. Fiksumpi äiti menisi nukkumaan heti näihin aikoihin ja niin olen yrittänytkin.

DSC_7701

Yritettiin ottaa vauvasta oikein pyhäkuvia kun tuli kolme viikkoa täyteen. Muutama hätäinen kuva saatiin ennenkuin hän poltti päreensä aika pahanpäiväisesti ja tahtoi taas tehdä lempiasiaansa – syödä.

DSC_7720

Nukkuva vauva on vain niiiiiiiiin  ihaninta maailmassa. Ihanaa on myös kun hän herää, koska hän herää joko hymyillen tai ähkien. Ei ikinä esimerkiksi huutaen.

DSC_7736

Lapsilla oli koulussa lauantaikoulupäivä. Ihailin vauva kantoliinassa kirsikkapuita joista olen saanut pahanlaatuisen pakkomielteen. Olen vain niin onneton puutarhuri, että kirsikkapuu ehtisi luultavasti kuolla ennen kukkimistaan.

DSC_7745

Smoothie pelastaa kaikki kiireiset aamut. Ja välipalat sekä lounaatkin. Sen tekee alle minuutissa ja hörppäisee parhaassa tapauksessa sitäkin nopeammin, autossa tai vauva sylissä 😀

DSC_7760

Tänä vuonna kaksitoista täyttävä lasta ei enää saa kuviin yhtä helposti kuin nuorempia jotka ovat enemmän metrin säteellä äidistä. Kyllä hän pyytäessä tulee, mutta tällaisia satunnaisia otoksia ei enää tule niin paljon.  Konkretisoi hyvin sen, että lapset on meillä todellakin vain lainassa.

DSC_7770

Serkukset. Voiko tähän oikeastaan sanoa muuta kuin näin: <3.

DSC_7774

Toisiksi nuorin serkkusarjasta. Maailman suurin vauvafani.

 

// Randoms from week 18.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s