Meidän vappu

DSC_7507DSC_7518DSC_7525DSC_7527DSC_7542DSC_7543DSC_7549

Ilman lapsia en ehkä laittaisi tikkua ristiin pääsiäisten, vappujen jne eteen mutta nyt yritän edes vähän. Lapset saivat toivoa mitä tahtovat pöytään (simaa ja munkkeja, kiitos Pirkka), puhallettiin kaikki loput juhlatarvikelaatikkoon pyörimään jääneet ilmapallot ja siinä aika lailla se.

Vappupallot on ostettu myös vauvalle. Ei otettu emojikakkaa, vaikka sisarusten mielestä vauva olisi tarvinnut sen.

Kakkapallo olisi kieltämättä sopinut vauvalle. En kolmen lapsen ja viiden vuoden tauon jälkeen pysty kuvittelemaankaan, että olisin ikinä vaihtanut näin montaa vaippaa ja etenkin näin montaa vaatetta päivässä kuin nyt. Vauva syö ja syömisen mukaan tyhjentää itseään molemmista päistä tasaiseen tahtiin.

Vauva on tankkaillut muutaman yön ja päivän aika tiuhaan. Mielenkiinnolla odotamme tämän viikon neuvolaa. Meillä on kotona bingo kuinka paljon vauvan paino on noussut edellisestä kerrasta. Poskista päätellen on noussut. Harmi kun omat posket eivät näytä paksuina yhtä söpöiltä…

 

// Almost May. :O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s