Ihana iltapäivä

DSC_6175DSC_6176DSC_6185DSC_6187DSC_6192DSC_6202DSC_6204DSC_6229DSC_6214

Eilen olin kotona vasta puolenyön jälkeen. Monta tuntia ystävien seuraa, ihan parasta. Tänään enemmistö samoista ystävistä oli lapsineen Tuusulassa Jääkarnevaalissa. Lapset laskivat jäämäkeä, etsivät suosikkinsa jääveistoksista ja haaveilivat foliopalloista kuin olisi vappu. Sää suosi.

Korvaamatonta kun on ystäviä joiden kanssa voit tehdä ihan kaiken mahdollisen teininä, pitää älyttömän hauskaa aikuisena ja nämä lastenjututkin onnistuu yhdessä. Viime vuosien ystävänpäiväperinteiden illanvietossa on aina joku tai useampi ollut joko raskaana tai pienen vauvan imettävä äiti. Saa nähdä montako vuotta tämä linjaus vielä jatkuu 😀

Ei tätä Hevisauruksen keikkaa lasten kanssa voi ehkä ihan verratta vuosituhannen alun Ankkarockeihin, mutta etäisesti sama meno. Silloin meistä ei kukaan tainnut kyllä itkeä, tänään lapsista muutamaan iski kevyt mielipaha.

Viime yön lyhyet unet ovat tänään näkyneet kaksina päiväunina. Hei ihan oikeasti, joku roti tähän mummotouhuun. Vauvan tekeminen väsyttää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s