Viikko 5

IMG_20190129_114619

1. Kun kuskasi lapsia, kävi uimassa, täyttämässä kirppispöytää ja tallilla niin oli autossa syötävä sekä välipalabanaani, että takeawaysushit. Järvenpään Citymarketin sushit on kyllä pienen ajamisen arvoisia.

IMG_20190129_133745

2. Onneksi hevonen asuu aurattujen teiden varressa niin päiväkävelyt käyvät hieman helpommin. Alkuraskauden fantasioissa kävelin joka päivä hevosen kanssa pitkin maita ja mantuja. Kävely vaan ei suju ihan niin smoothisti kuin olin toivonut, niin määrät eivät ihan toteudu.

IMG_20190131_085250

3. Viikko viikolta suurempi kupu. Mahtuu sentään omat hupparit vielä kiinni 😀

IMG_20190131_145821

4. Liikkuminen on kivempaa seurassa. Koirien lisäksi nykyisessä vauhdissa pysyvät myös lapset.

IMG_20190201_151754

5. Perjantaina käytiin katsoamssa Räyhä-Ralf valtaa internetin. Sokerittoman tammikuun päättymisen kunniaksi lapset saivat kaupasta valita jonkun herkun. Tätä valintaa oli mielenkiintoista seurata. Esikoinen otti minun kanssani salaatin (!) ja lisäksi askin salmiakkeja sekä suklaapatukan. Tytär otti irtokarkkeja hyvin rajoitetun määrän ja nuorimmainen pikkulevyn tummaa suklaata 😀

IMG_20190203_182645

6. Kuvassa näkyy kaksi rakasta asiaa: sohva, missä saan parhaimman asennon nukkumiseen sekä puoliso joka voisi puolestani paijailla minua kaiket illat ja yöt nyt koska raskaus.

Muistelin juuri miten tytärtä odottaessa hän kerran ajoi hyvin myöhään illalla melko pitkän matkan hakemaan Arnoldsin donitseja vain koska pyysin. Tässä raskaudessakin on toiveita toteutettu: tuotu oksentavalle lasipullococista ja metsästetty kaupasta tyrnimarjoja, puolukoita sekä aika monta kiloa appelsiineja. ❤ Ja niitä Arnoldsin donitsejakin saa ihan läheltä nykyään jos himo yllättää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s