Serkut ja synttärit

DSC_6092DSC_6108DSC_6097DSC_6100DSC_6111DSC_6114DSC_6123DSC_6125DSC_6152DSC_6135DSC_6141DSC_6151DSC_6145DSC_6154

Valkoisesta kurittajasta huolimatta ajettiin tänään pari tuntia suunta juhlimaan lasten kaksivuotiasta serkkua. Ajokeli ei tosin poikennut normaaleista talviolosuhteista mielestäni mitenkään, että liikennekaaos oli ehkä hieman liioiteltua kun piti ajonopeuden kohtuullisena eikä esimerkiksi ohitellut muita autoilijoita lumivallien päältä.

Sokeriton tammikuu päättyi ja lapset saivat sitä tänään varmasti ihan tarpeekseen. Myös se vatsassa oleva, joten seuraavan kerran ehkä sitten ensi kuussa. Lapsilla pysyi kierrokset sokerista huolimatta yllättävän kohtuullisina.

Joka kerta serkuilta lähtiessä mukaan lähtee aivan järkyttävä minikoirakuume, vaikka kuvissa näkyvät pikkukoirat edustavatkin metsästävää sorttia eivätkä ole tosiaan mitään kaupunkiolosuhteiden sohvakoiria.

Menomatkalla kulutettiin aikaa lasten uudella lempparivisailulla – arvaa mistä Disney-elokuvasta biisi on. Yllätyksenä nuorimmainen vei tästä pisteet kotiin. Paluumatkalla nuorin nukkui ja isommat tutkivat puhelimesta Tilannehuonetta ja laskivat vastaantulevia hälytysajoneuvoja. Ilmeisesti sää kuitenkin yllätti toiset autoilijat.

 

// Birthdaygirl 2 yo ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s