Meidän jouluaatto

DSC_3624DSC_3648DSC_3659DSC_3688DSC_3721DSC_3729DSC_3728.jpgDSC_3730DSC_3732DSC_3735DSC_3739DSC_3750DSC_3754DSC_3759DSC_3763DSC_3768DSC_3769DSC_3772DSC_3779

Heräsin aamulla minimaalisten yöunien jälkeen vauvan uloskaivautumisyrityksiin. Muutamaa viikkoa sitten olin huolissani kun vauva ei tuntunut tulevan nahasta läpi vaikka aiemmissa raskauksissa näillä viikoilla yritys on ollut kova. No, sitä saa mitä toivoo.

Aivan ihana ilma koko päivän, pakkastakin juuri sopivasti! Ulkoiltiin ja käytiin vielä haudoilla, vaikka ei yleensä tehdä tätä jouluaattona vaan muina pyhinä.

Tyttäremme oli aamulla kuin tulisilla hiilillä, mutta mikä tuuri kun hän heti aamusta löysikin pukin jättämät lahjat isänsä vaatekaapista! Lahjat avattiin vasta päivällä vaikka löytöhetkellä tämä aiheutti hetkeksi pahaa mieltä.

Kaikki olimme kuitenkin olleet taas kilttejä tai pukki ihan liian kiltti meille. Lapset olivat iloisia lahjoistaan ja vanhemmatkin omistaan.  Esikoinen oli ensimmäistä kertaa tyytyväinen myös pehmeistä paketeista ja tahtoi poseerata uusissa Adidaksen verkkareissaan slaavikyykyssäkin 😀

Leluista meille tuli vain legoja. Muuten lahjat olivat syötävää, luettavaa tai puettavaa ja se sopii. Legot eivät hajoa ja suurella todennäköisyydellä niitä ei syö koira ja niillä jaksaa leikkiä vielä seuraava sukupolvikin sitten joskus. Ainoat lelut lahjalistoilla olivat legoja, meidän lapsilla kai omasta mielestään on tarpeeksi muita.

Nämä joulut on vaan aina niin ihania! Niin oli edellinenkin ja toivottavasti seuraavakin. Nyt vauvan riehuessa vielä ehkä vähän luumurahkaa ja ensi yönä katkeamatonta unta ilman joulustressiä. ❤

 

// Christmas, I love you.

One thought on “Meidän jouluaatto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s