Aika hyvä syksy

DSC_0429DSC_0400DSC_0426DSC_0406DSC_0409DSC_0415DSC_0424DSC_0448DSC_0449DSC_0460DSC_0469

En voi edelleenkään uskoa, että ihan mielentöntä kesää seurasi näin upea syksy. Viikonloppuna meidän pensasaidat olivat vielä täydessä lehdessä ja ihan punaiset – tänään ne ovat yhtä sivua lukuunottamatta ihan kaljut.

Meillä ei ole ikinä varmaan ollut trampoliinia enää lokakuussa, eikä siinä todellakaan ole lapset tarkeneet hyppiä ilman ulkovaatteita samaan aikaan. En tiedä millä lasten iltaenergiat puretaan trampoliinin jälkeen. Ollaan kyllä harrastettu iltalenkkejä pimeässä ledivalot ja heijastinliivit aseina.

Isompien lasten syysloman kunniaksi nuorimmainen heräsi tänään flunssassa erittäin kärttyisenä. Nyt ollaan kaksi päivää kotona parantelemassa, ja toivottavasti juuri viikonlopuksi vähemmän nuhainen ja vähemmän kiukkuinen. Mehiläisessä ilahdutti vakuutuksen täyteen tullut omavastuu 😀 Alle yhdeksän euroa on mitä mukavin summa maksaa lääkärikäynnistä.

Perheemme isoin jäsen muuttaa viikonloppuna uudelle tallille.  Nuorimmainen tajusi vasta eilen, että hevonen vaihtaa tallia – ei omistajaa. Muuton hoidamme koko perheen yhteisenä ajanvietteenä. En malta odottaa miten nappiin menee hevosen lastaaminen yhden amatöörin (mies), lasten ja yhden stressaajan (minä) kanssa. Otetaan  kokemuksena.

Norsunpoikanen vatsassani kasvaa ja bileistä päätellen voimistuu. Jännittävä nähdä millaista elämää loppuraskaus on. Tai mitä kokoluokkaa vatsa vielä edustaa. Apua.

 

// This autumn ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s