Elokuun illat

DSC_9373DSC_9375DSC_9380DSC_9382DSC_9384DSC_9395DSC_9426DSC_9428DSC_9429DSC_9441-2

Ihanat elokuun illat.

Koska kesäloma on ohi, ei ole stressiä minkään asian tekemisestä tai ehtimisestä enää. On ihanan lämmintä ja valoisaa. Tosin elokuun auringonlaskut on ❤

Meidän piha on täynnä puolison kylvämiä ampiaisansoja joihin päin en voi vilkaistakaan. Se appelsiinimehun ja ampiaisten yhdistelmä laittaa herkempää etomaan. Ampiaiskantaan se silti on vaikuttanut positiivisesti.

Lapset ovat nauttineet hetkeksi jatkuneesta vapaudestani. Työpaikan vaihtamisen välissä ilmaantui mahdollisuus olla pienen hetken lisää lomalla – sen verran, että saa koulun alun rullaamaan mahdollisimman sujuvasti ja kaikki asennoitumaan aikataulutetumpaan elämään taas.

Lapset ovat kiipeilleet puissa (ja katolla) kuin oravat. Saa nähdä keneltä murtuu ensimmäisenä jokin raaja. Nuoremmat tahtoisivat käydä pyöräilemässä jatkuvasti ja koirien energiatasot palautuvat lämpöasteiden laskiessa.

Kesän loppuminen ahdisti vielä hetki sitten ihan älyttömän paljon, mutta nyt odotan perhoset vatsanpohjassa mitä tuleva tuo tullessaan. Asioita on aika paljon auki, mutta usko (ja toivo) tulevaan on melko vahva.

 

// These evenings with kids – priceless.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s