Koulu alkaa

DSC_9372-2DSC_9361DSC_9369-2DSC_9364-2DSC_9365

Meillä ollaan vietetty unettomia öitä koulun alkamisen vuoksi. Viime yönä heräsin neljältä siihen kun tyttäreni ilmoittaa, ettei saa unta. Hieman on ymmärrys koetuksella, vaikka ymmärrän kyllä, että jännittää!

Olemme hankkineet penaalit, kynät, kumit ja kaikenlaista muuta pikkutilpehööriä. Omaan koulun alkuun kuului Tiimari, nyt meillä on Tiger josta saa eurolla asioita. Lapsen mielestä ihmeellistä.

On ostettu uudet kengät (kahdet…) ja mietitty vaatteet. Huppari tosin ei torstain sääennusteen mukaan ole ihan ajankohtainen asuste 😀

Reppua ei pitänyt ostaa kun olemassa oli jo päiväkotiajan kestänyt reppu. Mutta kun tytär ihastui kettukuvioiseen klassikkoreppuun tuossa nimenomaisessa värissä, niin en raaskinut kieltäytyä. Sitäpaitsi ostettiin se Primasta ja oli tärkeää päästä seuraavalle bonustasolle. Vähän kuin aikuisten tosielämän Pokemon Go.

Pari yötä vielä tätä jännitystä! Jännitystä lieventämään kuvattiin koulunaloitus video joka ilmestyy meidän YouTube-kanavalle huomenna. Käy klikkaamassa seurantaan!

 

 

//  School starts soon! New YouTube-video tomorrow.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s