Perheen oma YouTube-kanava

DSC_8130DSC_8131DSC_8133

Kun itse on kasvanut tietokone kädessä ja atk-tunneilla ja omat 2000-luvun lapset sosiaalisen median vaikutuspiirissä, on koko perheen kiinnostava projekti luonnollisesti oma YouTube-kanava. Miehen rooli tässä on ehkä enemmän korjata kun jotain hajoaa (jalusta eilen) ja ratkaista edintointiin liittyvät ongelmat jos en niitä yrityksistä ja hermoromahduksista huolimatta onnistu itse tekemään.

Lapset ovat halunneet tehdä videoita iät ja ajat. Nyt aika oli jotenkin kypsä alkaa ottamaan haltuun Premiere Pro joka on aiheuttanut allekirjoittaneelle jo lukuisia harmaita hiuksia. Premiere Pron lisäksi olen käyttänyt editointiin Lightroomia ja kuvauskalustona samaa Nikonin välineistöä kuin muutenkin kuvatessa.

Videoiden tekeminen on mahdottoman hauska projekti ja lapset ovat kirjoittaneet jo pitkän listan mistä aiheista ja millaisia videoita pitää tehdä. Maisteluvideo, legovideo, pelivideo… Meillä on joku viisikymmentä videoideaa odottamassa jo!

Ensimmäinen video oli simppeli My Day. Ihan normipäivä – aamulla tallille, sieltä valokuvauskeikalle rippijuliin, kotona hengailua ja ulkoilua. Koko meidän perheen eläinvalikoimakin pääsi videolle. Seuraava video odottaa jo edintointia. Käykää katsomassa.

 

// Our YouTube-channel is finally here!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s