Budjettilomailua: Suomenlinna

DSC_3568DSC_3590DSC_3595DSC_3615DSC_3641DSC_3659DSC_3661DSC_3684DSC_3697DSC_3708DSC_3732.jpg

Ollaan yritetty tänä kesänä suosia tekemistä, mikä ei vaadi älytöntä panostusta etenkään rahallisesti. Meidän perheessä asuu joku 120 kiloa koiran- ja 500 kiloa hevosennäköistä rahareikää, niin tällainen edullinen tekeminen on ihan tervetullutta 😀

Tällä viikolla suunnattiin yhtenä aamuna isän työmatkakyydillä Katajanokalle (ilmaista) ja sieltä lautalla Suomenlinnaan (HSL ja sisäinen lippu – ei maksa juuri mitään). Jo pelkkä lauttamatka on meille maalaisille ihan elämys, tai ainakin lapsille jotka ovat käyneet missään laivassa tai lautassa viimeksi monta vuotta sitten.

Suomenlinnassa riitti meidän lapsille tekemistä seitsemäksi tunniksi ihan heittämällä. No muutama tunti syötiin, vähän uitiin ja sitten kierreltiin kiipeilemässä ja tutkimassa. Esikoinen sai pelata Pokemonia, mutta puhelimen akku loppui aika lyhyeen.

Vessoja on kaikkialla, mikä ilahduttaa kun kesken aamupalapiknikin nuorimmaisellesi tulee kakkahätä. Tosin onneksi menimme perimmäiseen saarenosaan, siis sinne ainoaan missä ei ole vessoja… Raahattuani koko seurakunnan ja kamat vessalle kakkahätä on kokenut kummallisen katoamisen. Ei turhauttanut. Menimme vessaan silti.

Suomenlinnaan jäi tekemistä kyllä toiseksikin päiväksi. Ihan paras ajankohta oli tuo aamuseitsemän lautta, ei todella ollut ruuhkaa vaikka varmaan vuoden kiireisin kuukausi.

 

// Suomenlinna. Visit Finland, and visit here.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s