Muutama kuva Linnanmäeltä

DSC_9192DSC_9194DSC_9203DSC_9282DSC_9315DSC_9332DSC_9335DSC_9370DSC_9382

Viime viikolla meillä oli arkivapaa. Vapaapäivä keskellä viikkoa, ihan outoa. Keväällä näitä oli muutamia, mutta kahta isompaa kutsuivat velvollisuudet – eskari ja koulu. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti mennä ihan vaan leikkipuistoon, mutta allekirjoittaneeseen iski spontaani halu kihartaa tukka ja lähteä johonkin muualle. Kummatkin toteutettiin. Ja tukan kihartaminen keskellä viikkoa takasi kolme päivää good hair-dayn, että taidan ottaa saman listalle jatkossakin.

Oltiin Linnanmäellä muutama tunti fiilistelemässä huvipuistoilmapiiriä ja ilmaisia laitteita. Mikä ihana keksintö, ilmaiset laitteet. Se reissu missä ostetaan rannekkeita tapahtuu sitten kesälomalla kun aikuisia on mukana kaksi.

Jokseenkin kyllä hämmentävää, että meillä asuu ainoastaan yli metrin mittaisia ihmistaimia enää. Hämmentävämpää, että esikoinen pääsee ihan kaikkiin laitteisiin jo. Missä vaiheessa meidän perheestä katosivat kaikki taaperot?

Rikottiin muuten meidän karkittoman perheen sääntöä ostamalla yksi hattara neljään pekkaan. Ollaan jätetty karkkipäivä kerran kuukaudessa tapahtuvaksi tapahtumaksi, ja joka viikko tapahtuva karkkipäivä korvattu jäätelöllä. Näin herkku tulee syötyä kerralla, ruuan jälkeen. Hampaat ja elimistö kiittää, toivottavasti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s