Viime viikon satunnaiset

DSC_5553DSC_5554DSC_5571DSC_6110.jpgDSC_5616DSC_5658DSC_5688DSC_5752DSC_5883DSC_6056.jpgDSC_5890DSC_6089DSC_6134

Ei ole kamalasti valittamista. Joka päivä tuntuu kesältä, vaikka joka päivä olenkin ollut töissä.

Viime viikkoon mahtui mm.

  • Yksi hoitokoira joka eilen lähti kotiinsa. Me niin ikävöidään Reinoa. Aamulenkki kahden koiran kanssa (yhdellä on tassuhaava) on niin… tylsää. Tosin ensimmäisen yön vinkuivat koira ja marsut vuorotellen. Silloin olin valmis tekemään marsuista patalappuja ja koirasta takan eteen taljan.
  • X kertaa rannalla. Vaihdettiin kotirannasta kerran merenrantaankin. Lapsilla on alkaneet ehkä kasvaa jo evät.
  • Paljon urheilua eri muodoissa: ollaan hypitty trampoliinilla (Youtubesta löytyy trampoliinijumppia 😀 ), uitu, esikoisen kanssa pyöräilty yksi kahdenkymmenen kilometrin lenkki, ratsastettu, lenkkeilty. Kesä on niin parasta! Salille olen mennyt aamuisin ja sielläkin on treenit kulkeneet mukavasti.
  • Yhdet ratsastuskisat. Se kisafiilis on ihan parasta vaikka ei olisi oma vuoro! Ystävän hieno kisatulos puolestaan on vielä parempaa. Lapsista (ainakin nuorimmasta) parasta on buffetti.
  • Tilasin Hesarin. Koko aikuisiän olen tästä haaveillut, ja nyt postilaatikossa odottaa viikonloppuisin oma, painettu sanomalehti. Parasta.
  • Pidettiin nuorimmaisen kanssa yhteinen vapaapäivä (= työpäivä hevoshommissa). Hän putosi ensimmäisen kerran koska olisi tahtonut laukata ilman satulaa. Ravia kokeillessa kellahti kuitenkin alas kuin kanamuna. Ei sattunut, kiitos turvaloimen.
  • Joka paikassa on ihanaa ja vihreää. Ollaan yritetty ostaa kesäkukkia, mutta ei osattu tehdä päätöstä. Ehkä tällä viikolla osataan?
  • Tytär sai uuden pyörän ja on siitä niin ylpeä, että on pyöräillyt aamuisin ja iltaisin. Pitää ehkä käydä hommaamassa siihen pikkuinen kori, niin myös rannalle mukaan matkustava vauva pääsee pyöräilemään.

Vitsit, että tämä kesä on alkanut hienosti. Iltaisin on vähän takki tyhjä kun päivät tekee mieli tehdä kesäjuttuja siltä varalta, että tämä loppuu. Mutta ollaan kaikki sammuttu iltasadun jälkeen kuin saunalyhdyt. Satuvinkkinä Ella-kirjat. Niitä lapsille lukiessa voi harjoittaa näppärästi virtsanpidätyskykyään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s