Taas angiina

DSC_2700DSC_2702DSC_2685DSC_2707

Tänään työpäivä loppui kahden tunnin jälkeen soittoon päiväkodista. Tyttärellämme on taas angiina. Tai no päivällä oli kuumetta, mutta tähän kellonaikaan mennessä Mehiläisen laboratorio on jo vahvistanut sen angiinaksi.

Lasten päiväkodissa jyllää aika voimakas streptokokki joka ei ilmeisesti meinaa hävitä ikinä. Huomisen ohjelmassa on siis nieluviljelyä meidän perheelle niistä jotka eivät sitä ole vielä antaneet (allekirjoittanut).

Kuulin myös viime viikolla, että hammasharjat pitäisi vaihtaa aina angiinan yhteydessä. Teemme nyt siis sen ja toivomme, että päiväkodissa muutkin kävisivät tarkistamassa oman perheensä mahdolliset oireettomat kantajat.

Ensin ei yhtään antibioottikuuria vuosiin, ja sitten kolmas saman lukuvuoden aikana.
Ei jatkoon.

Mutta onpahan huomenna aikaa taas saada rästihommat ajantasalle. Positiivinen ajattelu parantaa elämänlaatua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s