Aavasaksan rinteet

DSC_1847DSC_1853DSC_1851DSC_1867DSC_1873DSC_1850DSC_2141DSC_2124DSC_2122DSC_2085DSC_1884DSC_1885DSC_1881DSC_1902DSC_1892DSC_1911DSC_1964DSC_1992DSC_2107
DSC_2104

Meidän majoituspaikan lähellä (alle 100km :D) Pellossa oli monta laskettelupaikkaa. Taustatutkimuksen takia meidän amatöörilaskettelijaperheelle valikoitui kohteeksi Aavasaksan rinteet. Siellä oli myös meidän suunnittelemana päivänä 50-vuotisjuhlat ja kakkutarjoilu sekä ohjelmaa lapsille – loistava valinta siis.

Jos liikut pienten lasten kanssa Aavasaksan liepeillä, suosittelen kyllä ehdottomasti tätä kohdetta! Välinevuokraus oli muihin (etenkin eteläisen Suomen) paikkoihin verrattuna niin edullista, että ei harmittanut edes neljävuotiaan erittäin heikko laskuinto ensimmäisen yrityksen jälkeen. Neljävuotias olisi pärjännyt pelkällä pulkalla, joita niitäkin sai lainattua rinteestä.

Rinteitä oli kolme, ihan tarpeeksi vähän enemmän laskeneelle koululaisellekin. Aavasaksanrinteet on erinomainen päiväretkikohde nimenomaan lapsiperheenä. Hissilippu maksoi tapahtumapäivänä kympin. Kympin! Hämmentävän edullista kun elää normaalin arkensa pääkaupunkiseudulla.

Erityismaininta älyttömän hyvälle palvelulle. Ihmisiä oli aika paljon ja varmaan vuokrattuja varusteitakin ja silti vuokrauspisteen työntekijä taikoi meidän koko perheelle sopivat kamat vaikka niitä ei näyttänyt enää edes olevan.

Ja tapahtumapäivän after ski oli lasten mieleen. Musiikkia ja aurinkoa! ❤

 

// Visit Lapland and visit here.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s