Matkalla Lappiin

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset2018-03-29 07.30.04 4.jpgProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Matkaterkut jostain Oulun pohjoispuolelta!

Tänään ollaan startattu auto siinä neljän jälkeen määränpäänä Lappi – tai ainakin ylitämme napapiirin vaikka sijainti ei maantieteellisesti kaikkien mielestä ehkä oikea Lappi olekaan.

Yli 70% matkasta takana ilman yhtäkään itkua! Tähän varmaan reseptinä tarpeeksi monta pysähdystä (noin kahden tunnin välein), ei liikaa sokeria sisältävät eväät (no vähän pullaa kuitenkin) ja lounastauko lämmintä ruokaa samaan aikaan kuin yleensä.

Lapset on matkalla aamun nukkumisen lisäksi pelanneet ja katsoneet vähän Netflixiä, kuunnelleet äänikirjana Harry Potteria. Nyt on menossa se hetki, kun odotan takapenkiltä kuuluvan taas kuorsauksen.

Koirien matka on mennyt mukavasti, ne suostuivat käymään päiväunille heti Oulussa. Koko matka sitä ennen piti päivystää taakse jäävää tietä.

Seuraavat terkut tulevatkin sitten Lapista. Meillä on tässä käynnissä bingo, että kuka mahtaa ensimmäisenä teloa itsensä. Huomenna nimittäin viedään pienimmät lapset ensimmäistä kertaa rinteeseen, eikä allekirjoittaneellakaan kovin vahvaa osaamista ole kyseisestä lajista. Onneksi on voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s