Palmusunnuntaina

DSC_1613DSC_1615DSC_1616DSC_1618

Meidän perheessä elää virpomisperinne hyvinkin vahvasti yhden kokonaisen ja yhden puolikkaan koululaisen voimin. Nuorimmaista ei niinkään kiinnostanut nämä virpomishommat, hän hoiti innokkaasti meillä käyneiden virpojien palkitsemisen palkiten samalla itseään.

Harry Potter kätyreineen kävi vähän kiertämässä meidän naapurustoa jossa oli jokaisessa talossa saanut virpoa ja hetkessä oli korit tulleet täyteen.

Olen fanaattinen kaikkien mahdollisten juhlaperinteiden fani. Ikinä ei ole liikaa syitä juhlia. Pääsiäiset, juhannukset, vaput, joulut, halloweenit… Yksikään ei ollut ennen lasten saamista merkityksellinen mutta ihan kaikista on lapsien myötä tullut kivoja. On ihanaa saada yhdessä syy askarrella, pukeutua tai syödä vähän eri tavalla. Olen myös opetellut pysymään erossa lasten aikaansaannoksista – koristelin itse ainoastaan muutaman virpomisoksan.

Aurinkoista sunnuntaita, me käydään vielä virpomassa mummoloissa ja aletaan pikkuhiljaa pohtia mitä pakataan ensi viikolla Lappiin suuntaavaan autoon johon ei logistisesti ole mahdollista saada kahta aikuista, kolmea lasta, koiria ja vielä useamman päivän mökkivarusteita. Lisäksi mukaan täytyisi mahtua Stigat, pulkat, sukset… Apua.

// Some Easter traditions from Finland. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s