Maanantaiaamuna

DSC_1569DSC_1575DSC_1579DSC_1583

Tänään en olisi millään tahtonut nousta sängystä. Ei haittaa, tälle viikolle on vielä kuusi aamua mahdollista herättää itsensä aamulenkillä. Tämä ensimmäisen voi käyttää kaivautumalla peittojen keskelle (myös miehen). Sängyn voi myös pedata vasta kun tulee töistä, jos oikein laiskottaa. Tai jättää petaamatta.

Nuorimmaiseni heräsi vasta puoli kahdeksan, ja erittäin aurinkoisena. Kaikki aamuhommat sujuivat ilman turhaa draamaa ja itkupotkuraivareita. Hän löysi heti kaapista sopivat maanantaihousut, mutta yksi Batman-paita on kuulemma kateissa. Niin, se varmaan minkä vein kirpputorille koska oli liian pieni.

Kaurapuuro oli vähän liian suolaista ja sisälsi muutaman klimpin (hyi!), mutta mansikat pelastivat. Puuron jämät ovat niin herkullisia, että koira odottaa lautasten tyhjentämistä kuolatipat nenällä. Olemme viime aikoina hyödyntäneet tätä kätevää astioiden esipesupalvelua. Koira tekee mielellään lapsille kaikki temput mitä he keksivät pyytää ja astiat saa ilman roiskeita koneeseen.

Olisipa kaikki aamut tällaisia – ilman kiirettä, kiukuttelua ja pahaa mieltä.
Ihanaa uutta viikkoa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s