My day

DSC_0117

05.00 herätys spontaanisti. Herään lähes joka aamu ennen kuutta ja ilman herätyskelloa. Vettä, kahvia ja somen selaamista – tässä järjestyksessä.

6.00 joogaa ja meditointia (Tiialle terkkuja, näin sitä yhteishakukohdetta valitaan 😀 ). Joogata täytyy kotona ennen lasten heräämistä, on hieman vaikea keskittyä edes hengittämiseen jos joku papattaa vieressä samaan aikaan.

DSC_0118DSC_0122

7.00 väsyneitä koiria ja Pikku Kakkosta. Sellaisina kun ei ole kiire, katsotaan lastenohelmia. Aikaisina aamuina ei, koska lapset eivät vain yksinkertaisesti kykene katsomaan lastenohjelmia ja pukemaan samaan aikaan.

DSC_0125DSC_0154

07.30 aamulenkillä koirien kanssa. 20 astetta pakkasta, ei ruuhkaa. Jaksan joka aamu fiilistellä aurinkoa ja lunta! Kun vauhti on tarpeeksi kova, ei kenellekään tule kylmä.

DSC_0177

08.15 nukkekin valmiina päiväkotiin uudessa toppahaalarissa. Helmihän paleltuu ilman. Tai Ellakin tämän nimi välillä on.

DSC_0181

9.55 koululainen koululle suksien kanssa. Koululiikunta on kuulemma kamalaa, kotona liikkuminen kivaa. Itse tekisin lähes mitä tahansa, että pääsisin kouluun liikuntatunnille! Kaikki ne lajivaihtoehdot, ai että.

DSC_0183

10.00 matkalla tiputetaan kierrätettävät pahvit, metallit, paperit ja lasit. Lapsityövoima hyödynnetty. Ja koska meidän perhe, koko kierrätyskassin sisältöhän levisi tämän kuvan ottamisen jälkeen maahan. Ehdittiin kuitenkin kouluun.

DSC_0179-tile

10.30 aloitin pienten päiväkotiin viemisen jälkeen siivoamisen, viimeiset pyykit kuivumaan juuri ennen töihin lähtemistä. Lattioiden pesu mäntysuovalla, viimeksi tein sen pyykinpesuaineella. Ei niin justiinsa…

DSC_0189

18.30 työpäivän jälkeen kotipihalla – vähän valoakin havaittavissa! ❤ Töissä oli aikamoinen kiire, ja en kunnolla ehtinyt syödä. Viiden aikaan survoin kädet täristen eväitä suuhun, ja kiireessä syöminen on vähänkuin hanhea pakkosyöttäisi. Yök.

DSC_0201

19.30 päivän huono syöminen kostautuu: aivan kammottavat karkkiöverit. Miksi aikuinen ihminen ei ikinä opi? Tosin, elämässä pitää olla tasapainoa: herkkujakin, mutta suurin osa aterioista sellaisia, mistä ei tule huono olo/päänsärky/väsymys.

Karkkienergialla aamulla pestyt pyykit kaappiinkin. Meillä pyykit kuivuvat toistaiseksi takkahuoneessa, joka on olohuoneen yhteydessä. Viikonlopun zen-fiilistä häiritsee hieman jonkun reikäiset kalsarit, eli pyykit piiloon asap.

DSC_0198-tile

20.00 koska pakkanen, takka palaa joka ilta. Meillä on puutkin loppu, ensimmäistä kertaa ikinä.

Lasten iltatoimia iltariehumisineen, iltapalatappeluineen ja hammaspesuineen.

DSC_0204

20.30 pienimmällä oli kova nuha ja kurkku kipeänä. Tämän takia sitten yöllä vähän valvottiinkin.

DSC_0208

21.00 Bookbeatista Mörkövahti-äänikirjaa. Ollaan kuunneltu tämä jo joskus aikaisemmin, mutta aloitettiin nyt alusta. Lapset ja äiti menivät taas samaan aikaan nukkumaan. Ihan hyvä, koska seuraavana yönä heräiltiin.

// Just another day of my life. Everydaylife, love it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s