Heippa sitten, talvi

DSC_8971-tileDSC_8980DSC_8982DSC_8995-tileDSC_9004

Talvi oli niinkuin yleensäkin – lyhyt ja överi. Hevosharrastuksen takia olen fanaattinen säätiedotusten tarkkailija, niin osasin myös varautua tämän ilon loppumiseen. Eilisiltana käytiin laskemassa viimeiset pulkkamäet. Oltiin ainoita, eikä pulkat oikein plussalumella kiitäneet.

Jos en olisi ollut melkoisent työllistetty viime aikoina, olisin ehkä ehtinyt fiilistelemään tätä talvea enemmänkin kuin vain illan pimeydessä ja aamulla sikakiireessä, että ehditään eskareihin kouluihin töihin mihin ikinä.

En myönnä olevani suuri talven ystävä, mutta sielu kaipaa talvikuvia ja talvitekemistä! Onneksi ollaan pääsiäisenä suuntamassa koko perhe Lappiin. No okei, yksi koira jätetään mummolaan koska autosta loppuu tila. Enää tarvitaan suksiboksi katolle, tai muussa tapauksessa vietetään pääsiäislomaa pyykkäämällä iltaisin kalsareita kun vaihtosellaiset eivät mahdu mukaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s