Joulumaa ikkunassa

DSC_6494DSC_6499DSC_6502DSC_6504DSC_6507DSC_6510

Ollaan viime vuosina lasten kanssa askarreltu ikkunaan melko överi jouluasetelma. Yleensä ihan ajoissa, mutta tänä vuonna vasta itsenäisyyspäivänä. Lapsistakin otti osaa vain yksi, poikia ei kamalasti kiinnostanut.

Tytär sitten tärkeänä asetteli porot ja ponit tekolumineen keittiön ikkunaan ja ihailee teostaan hartaana joka aterialla.

Kuusivuotias tyttölapsi on muutenkin melko fanaattinen askartelemaan, ja kaikenlaisia juttuja tilataideteoksista kierrätysmateriaaliaskarteluun on joka paikka täynnä. Ihan kaikkia ei kyllä säilötä pidemmän päälle. Rajana on, että yhteen laatikkoon pitää mahtua.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s