Vuoden kamalin kuukausi

DSC_5583DSC_5585DSC_5590

Koko ajan väsyttää. Torkutan niin kauan, kunnes on kiire. En edes muista, milloin olen viimeksi ollut aamulenkillä jolla vuosien empiiristen tutkimusten perusteella on erittäin myönteinen vaikutus loppupäivän elämänlaatuun.

Viime yönä nukuin yhdeksän tuntia putkeen heräämättä kertaakaan, normaalisti seitsemän riittää ja nousen spontaanisti ilman herätyskelloa. Nyt miehen herätyskello ärsytti.

Pimeys on niin raskasta, että olen päättänyt vitamiinien, nukkumisen, supersmoothieiden ja väsymyksessä väkinäisen liikunnan harrastamisen lisäksi kuorruttaa kodin jenkkityyliin jouluvaloilla. Näyttäköön bordellilta, mutta olisi edes yksi kohta mikä ei ole pimeä.

Valoa marraskuuhun tuovat lapset (sen lisäksi, että heitäkin väsyttää ja ovat kiukkuisia). Vuodesta toiseen tytär haaveilee vauvoista, ja on näköjään tartuttanut sen pikkuveljeensäkin. Hän ilmoitti, että minä voin tehdä uusia vauvoja. Hän muuttaa sukulaisperheeseen isoveljeksi, koska on kuulemma hyvä niissä hommissa. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s