Punajuuri-suklaakakku

DSC_5610DSC_5613DSC_5615DSC_5616DSC_5624

Tehtiin tyttären kanssa meidän molempien syvästi jumaloimalle isälle kakku tämän Pirkka-reseptin mukaan. Olen vähän huono lukemaan karttojen ja käyttöohjeiden lisäksi reseptejä, niin tässäkin piti vähän soveltaa: sokeri oli ruokosokeria, öljy oliiviöljyä ja kaakaojauheen sekä tomusokerin mitat olivat tarkkojen sijaan enemmän lorauksia taikinan sekaan.

Meillä oli kaapissa pussi jotain jättipunajuuria, ja punajuurta tuli aika paljon. Ei haitannut yhtään, kakku oli ihan supermehevä! Kakusta tuli myös ohjeen mukaisesti iso, riittää isille iltapalaksi vähän reilumpi palanen.

Koristelu oli taas se osa mihin ei panostettu. Pakastevadelmia ja lasten rusikoimia karkkikeppejä päälle roiskittuna.

Hyvää isänpäivää kaikille iseille, etenkin meidän perheen sellaiselle! Hän korjaa ja pelastaa kaikki tilanteet, pyrkii parhaansa mukaan poistamaan meiltä kaikilta huolet ja murheet, priorisoi lapset ja minut aina kaiken edelle ja meinaa välillä unohtaa itsensä ja on vain ihan paras mahdollinen isä mitä kuvitella saattaa.

Kiitos kun ollaan saatu sinut. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s