Muistoja Mallorcalta

DSC_0024 (1)DSC_0033DSC_0034 (1)DSC_0037 (1)DSC_0057 (1)DSC_0063 (1)DSC_0087 (1)DSC_0092DSC_0105-2DSC_0109 (1)DSC_0120 (1)DSC_0134 (1)DSC_0139 (1)DSC_0158 (1)DSC_0184 (1)DSC_0185 (1)

Pimeää, vesisadetta, marraskuu. Juuri hyvä heti palata elokuun lomaviikonloppuun Mallorcalla.

Alunperin olin ajatellut jaksottaa kaikki paikat erikseen omina postauksinaan, mutta kuva-arkistointini edustaa tällä hetkellä sen verran suurta kaaottisuutta, että tällainen satunnaiskuvien lätkiminen oli huomattavasti helpompaa.

Mallorcan kohokohta oli ehdottomasti vuoristo! Suosittelen käymään Volldemossassa, ja autolla liikkuessa ajamaan ihan kylän satamaan saakka. Ihan mieletön huvipuistoelämys ajaa niillä kinttupoluilla! Herkempää tosin saattaisi alkaa etomaan, mutkat ovat todella jyrkkiä.

Neljäveen tuliaislego muuten löytyi ihan uskomattomalla sattumalla juuri Volldemossasta. Jäin kuvaamaan pikkukaupan ikkunan edessä olevia koreja, kun bongasin Lego Ninjago-paketteja. Ja juuri oikea hahmokin löytyi hyllystä.

Saarta ympäri ajellessa pysähdyttiin myös kuvaamaan lampaita, kissoja ja kaikista ihanin oli pieni kavioeläinten perhe: pilkullinen poni ja aasiperhe. Hevoshullu on hevoshullu kaikkialla.

Auringonkaipuussani olen yrittänyt aivopestä lapsia toivomaan joulupukilta pelkkiä lentolippuja… Olisi ihana päästä koko perhe johonkin. Kaksi kolmesta (isommat) olivat ihan samoilla linjoilla. Pienin tahtoisi vain Legoja. Kaikki maailman legot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s