Päiväkahvit Porvoossa

DSC_5172DSC_5176DSC_5177DSC_5181DSC_5203DSC_5206DSC_5222DSC_5227DSC_5234DSC_5238

Olisi ihan mahdottoman mukava, kun kaikki ystävät ja sukulaiset asuisivat ihan lähellä. Niin ei valitettavasti ole, ja toisten näkeminen on nykyään inhottavan harvassa. Kuten siskoni ja serkkuni, joka on kuin sisko myös.

Jälkimmäinen perheineen oli pitkästä aikaa maantieteellisesti tavoitettavissa, ja käytiin Porvoossa päiväkävelyllä. Ja kahvilla ja pullalla, tietty. Ruokavalioni ollessa lyhyellä matematiikalla nykyään 85% maidoton ja gluteeniton, aiheuttaa suuresti rakastamani pulla ihan mahtavan turvotuksen nykyään(kin). Puolisoni huomautti äskettäin lisääntyneestä tilavuudestani. No aijaa. Vähän turvottaa.

Turvotuksesta ja pullapöhöstä huolimatta oli ihana nähdä sukulaisiaan, ja ehkä mekin päästään vielä katsomaan niitä Pohjois-Savon maisemia ennen kyseisen kokoonpanon seuraavaa muuttoa 😀

Viime aikoina ollaan ryhdistäydytty ystävien näkemisesäs oikein urakalla, joka viikko ehditty näkemään ilman kiirettä joku. Maailman parasta. Sillä sielujen sympatian ja sosiaalisen kanssakäymisen antamalla energialla jaksaa seuraavan viikon läpi vaikka sataisi räntää taivaalta, työpäivät venyisivät 12-tuntisiksi ja lenkille joutuisi heräämään ennen kukonlaulua. Paras ruuhkavuosiniksi: muista nähdä ystäviä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s