Mallorca osa 2: Palma

DSC_0186DSC_0188DSC_0189DSC_0192DSC_0202DSC_0203DSC_0205DSC_0207DSC_0215

Olkoon turistikohde tai mikä hyvänsä, niin Palman Game of Thrones-maisemat kyllä hivelivät mieltä. Oltiin tosi illasta liikkeellä, toisen päivän aamu vietettiin tippukiviluolissa jossa nörttipuolisoni päti klassisen musiikin (!) tuntemuksellaan. Rannallakin oltiin ehditty käydä, niin illlalla oli hyvä lähteä kylille.

Ihanat maisemat, ihana La Seun katedraali… Parissa kaupassakin käytiin, mutta ostokiima ei ollut meidän reissun päätavoite niin tästäkään ei hirveästi kummoisempaa mainittavaa.  Auto saatiin keskustaan parkkihalliin. Helsingin keskustan parkkihallien pysäköintimaksujen nämä Espanja-versiot eivät tuntuneet pahalta. Jokainen maksullinen pysäköinti ihan missä vaan oli ale kympin. Se oli ilmeisesti paljon, koska maksullisissa parkeissa oli kaikkialla niin hyvin tilaa 😀

Edellisellä yhteisellä reissulla New Yorkissa muutama vuosi sitten osuttiin mielenosoitukseen, täällä samoin! Jenkkiversiossa oli mukana vain läjäpäin poliiseja ja oikeutta kiihkeästi haluavia ihmisiä, tässä oli kolme poliisia ja osallistujina mm. lapsia niin meininki oli hieman eri. Meteli tosin melko kova.

Palmassa ei päästy syömään hyvää ruokaa kisaväsymyksen takia, ei riittänyt mielenkiinto metsästämään ravintolaa. Burger Kingin ranskalaisista ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s