Pihlajanmarjoja

DSC_0310DSC_0312DSC_0337DSC_0345DSC_0349DSC_0364DSC_0366

Jos jätetään huomioimatta, että on aikamoista kuraa tulla syksy jos ei ole edes ollut kesää, niin on tässä kai jotain mukaviakin puolia. Kai.

Tänään käytiin keräämässä pihlajanmarjoja. Ilmaista ruokaa! Luettiin jostain marttasivuilta vinkit, että kannattaa pakastaa ne ja käyttää vasta sitten. Maku kuulemma paranee ensimmäisten yöpakkasten jälkeen, mutta sen jälkeen marjat maistuvat myös linnuille.

Testataan pihlajanmarjasmoothie heti huomisaamuna niin tiedetään pätikö tämä pakastamisniksi. Tosin itsehän terveellisyyden nimissä pystyn nauttimaan paljonkin asioita, esim. inkiväärishotti ei voi olla kenenkään mielestä oikeasti hyvää. Mutta ai että sitä terveellisyyden tunnetta sen jälkeen, kun kaikki suun limakalvot ovat tulessa!

Raportoimme pihlajanmarjakokeiluista. Koekeittössä on listalla myös kiisseli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s