Mallorca day 1

DSC_0011-2DSC_0018DSC_0022-2DSC_0025-2DSC_0026-2DSC_0029DSC_0032-2DSC_0033DSC_0038-2DSC_0041-2

Ensimmäinen lomapäivä nautittiin vain koko kesän kaivatusta auringosta. Ja uitiin. Se uiminen vasta mukavaa olikin … Suu, nenä ja silmät täynnä merivettä. Ripsiliima kirveli niin hitosti, että olin hukkumispisteen lisäksi myös täysin sokea. Miestä huvitti. En kyllä tiedä mitä hauskaa on kun valas meinaa hukkua, ja on vielä sokeutunut hetkeä ennen. Uimisen jälkeen havaitsin jättäneeni noin 65% ripsienpidennyksistäni mereen. Onneksi olivat lähteneet edes tasaisesti, niin sain aseteltua ne jäljellejääneet satunnaiskarvat sievään riviin. Ja onneksi 95% ajasta pystyi pitämään aurinkolaseja.

Käytiin illalla arpomassa eka kivalla paikalla (merenranta!) oleva ravintola ruokapaikaksi. Minä söin käytännössä koko reissun ajan aamupalan ja kerran päivän aikana pizzaa, mies valitti nälkää kun ei saa lomallakaan syödä tarpeeksi. Yhtäkään pizzaa en saanut syötyä kokonaan, mutta onneksi meidän perheen nälkäinen hoiti loput. Juustopizza, kasvispizzaa missä oli porkkanan lisäksi myös salaattia (ja joku kilo juustoa), pinaattipizzaa mozzarella ja parmesanilla… 😍 Mutta ihan oikeasti, jos autonmittari näyttää parhaillaan +38 ja juot joku kuusi litraa vettä päivässä, mihin mahaan voi syödä?

Meidän hotellin (BQ Amfora Beach Hotel****) lähellä olevat rannat olivat aika mitäänsanomattomia, mutta vesi oli kyllä lämmintä ja aallot niin hyviä, että siellä vedessä uimapatjalla lotratessa kyllä viihtyi. Hotelli oli älyttömän siisti, aamupala ihana ja yöt sai nukkua rauhassa. Mallorcan ainoa yöelämä kun oli kaukana meistä, ja eipä me lomalta kaivattukaan muuta kuin rauhaa ja aurinkoa.

Ainoa miinus jo etukäteen tiedossa olleesta pikkujutusta: parkkipaikkoja ei ole. Missään. Isompaa autoa ei olisi saanut survottua varmaan kymmenen kilometrinkään säteelle, ja minun hermorakenteella en olisi pysäköinyt ollenkaan. Onneksi meillä oli toinen kuski. Ja terveet jalat, millä kävellä hotellille sitten kun paikan vihdoin jostain löysi 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s