Ripaus Mallorcaa

DSC_0011DSC_0011-2DSC_0024DSC_0078DSC_0105DSC_0131-2DSC_0164

Saavuttiin tänään pidennetyltä viikonlopulta Mallorcalta. Olen ollut Mallorcalla joskus reilusti yli parikymmentä vuotta sitten, joten matkakohteena periaatteessa ihan uusi. Ja miten ihana! Tekeminen ei loppunut, älyttömän lämmin, Suomen hintatasoon tottuneelle ei tuntunut edes kalliilta, vuokra-autolla pääsi kiertämään koko saaren… Ei valittamista matkanjärjestäjälle (puoliso ❤ ). Tästä riittää vielä paljon juttua, ja aika paljon kuviakin.

Kotona on kuitenkin ihan hyvä olla. Lapset olivat iloisia, ja nuorin koiramme ei ole muuta tehnyt alkuflippaamisen jälkeen kuin kuorsannut kovaan ääneen jaloissani. Oli ihan kiva pestä pyykkiä, ja vielä pitäisi valmistella loppuviikon ruuat… Ehkä ne makaronit ehtii keittää aamullakin.

Tällä reissurusketuksella, unen määrällä ja aurinkotankkauksella antaa tulla vaan syksy ja vesisateet! Mulla on sadetakki, mutta uudet kumisaappaat ostoslistalla. Hevosen rei’ittämät Hait eivät ole oikein toimivat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s