Kesälomareissu osa 2 – Kemi!

DSC_0540DSC_0546DSC_0549DSC_0553DSC_0554DSC_0559DSC_0566DSC_0569DSC_0582DSC_0606DSC_0624

Kesälomareissun toinen stoppi oli Kemissä, Savotta Campingissä. Ajettiin syystä X jotakin kiertoreittiä jonkun kylän ytimen läpi missä oli joku pikkukauppa eikä juuri mitään muuta – paitsi kampaamoja. Siinä Napapiirin Sankarit-fiiliksissä en voinut olla miettimättä miksi ystäväni Riikka on ehkä halunnut muuttaa Kemistä pois 😀 Esikoiseeni taas iski jo Kemissä vastustamaton vimma katsoa Napapiirin sankarit, vaikka en oikein tiedä onko elokuva ihan suunnattu kymmenenvuotiaille.  Itse tosin luin tuon ikäisenä aikuisten kirjoja sujuvasti, enkä tosin tiedä sitäkään onko Stephen King sopivaa luettavaa kahdeksanvuotiaalle. Omani on siltä osin innostunut lähinnä Aku Ankoista.

Alkukankeuden jälkeen Kemi kyllä ihastutti! Majoituspaikka oli tosi siisti, sisävessa ja saunaankin päästiin. Saatiin tehtyä toimivassa keittiössä itse ruokaa, mikä oli ihanaa. Meidän matkabudjettiin ei varsinaisesti oltu laskettu ihan niin montaa ravintolareissua kuin jo ensimmäisten päivien aikana tuli.

Illalla käytiin vielä lenkillä koirien kanssa. Isoimmat jaksavat kävellä ihan älyttömiä määriä! Sitä ei ikinä uskoisi kun kuuntelee sitä jatkuvaa nurinaa kotona jo pelkästään omien lelujen siivoamisesta.

Kemistä piti tehdä retki Ruotsin puolelle. Niillä Vitamin Watereilla sitä ajeltiinkin sitten seuraavat pari päivää 😀  Saatoin tosin ottaa lomailun nimissä kyytiin myös sokeritonta Redbullia ja Noccoa. Lapset saivat valita laatikollisen limuja, ja tämä taisi päästä kesälomaretken top-hetkiin. Oltaisiin myös käyty karkkikaupassa, mutta meidän perhe herää sen verran ajoissa, että edes Ruotsissa ei mikään isompi kauppa ole auki siihen aikaan.

Kemi on varmasti talvella upea, ihan varmasti tullaan joskus uudestaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s