Melkein juhannus

DSC_0497DSC_0509DSC_0738

Tänä vuonna ei päästä juhannukseksi mökille, niin yritettiin paria päivää ennen alkaa metsästämään kylpyläkohdetta koko perheelle – sisältäen koirat. Sanotaanko näin, että muutama muukin oli ilmeisesti valinnut kylpylän juhannuksen viettämiseen.

Kotiin jääminen on ihan hyvä vaihtoehto. Voi harrastaa niinkuin olisi pitkä viikonloppu, kun sataa voi hyvällä omallatunnolla olla lasten kanssa majanrakennushommissa ja ehkä syödä karkkia. Jos ei ihan kaatamalla sada, voidaan ehkä tehdä jotain muutakin 😀

Ollaan asuttu tässä talossa neljä vuotta, ja edelleen meiltä puuttuu pihalta esimerkiksi pöytä. Tämän puutteen ajattellin ratkaista, harmi kun minkään liikkeen valikoima ei tunnu ihan juuri siltä mitä etsin. Ainakin uusi grilli on hankittava, edellinen on nimittäin päättänyt siirtyä ajasta ikuisuuteen lukuisien ulkona vietettyjen talvien jälkeen. Seuraavaa säilötään rakkaudella varastossa syys-huhtikuut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s