Monday

DSC_0002DSC_0006DSC_0008DSC_0010DSC_0015DSC_0016DSC_0019

Maanantai, mikä hieno alku kaikille viikoille. Etenkin kun sen viettää neljän tunnin yöunien jälkeen ulkohommissa vesisateessa. Päivä oli olosuhteet unohtaen ihan onnistunut, mitä nyt olo oli kuin olisi ollut viinipäissään koko edeltäneen viikonlopun. Kolmekymppisen keho ottaa kohtuullisen raskaasti alle kahdeksan tunnin yöunet.

Mulla ei ei ehkä kuitenkaan sitten mennyt tänään niin heikosti kuin sillä sedällä k-marketin pihassa mikä jätti autonsa vapaalle. Alamäkeen. Onneksi sedällä oli autosta poistuessa kohtuullisen nopeat refleksit ja ainoastaan oman auton ovi oli se joka otti osumaa. Viereiseen lyhtypylvääseen.

Kuvituskuvat on viikonlopulta, kun saatiin hyvä idea (virhe) lähteä lasten kanssa pyörillä rannalla käymään. No kukakohan se nuorimmaisen pyörän, repun, kypärän ja vaatteet sieltä rannasta kantoi. Ja kuunteli kolme metriä perässä kulkevaa vaahtosammutinta joka narisi kun kukaan ei ikinä häntä odota.

Tyttäreni on myös jostain oppinut näitä uusia omaehtoisia poseerauksia. En tiedä onko se lukenut mun lehtiä, katsonut Youtubea tai ottanut mallia jostain muusta lähteestä.

Onneksi huomenna on jo tiistai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s