Operaatio yläkerta osa 1

DSC_0609DSC_0613DSC_0617DSC_0619

DSC_0622.jpgNiin se vaan tämäkin remontti etenee! Enää ei tarvitse tasapainoilla, kun lattiassa on kohta jo levyt.

Hieman alkaa pelottamaan, että tämä remontti etenee kohta liian nopeasti. Ei ole aavistustakaan millainen valaistus olisi hyvä, lisäikkunat tulevat vasta kattoremontin yhteydessä hamassa tulevaisuudessa.

Yläkertaan olisi tarkoitus tulla aikuisten makuuhuone, koska rappusista tulee aika jyrkät enkä tahdo nelivuotiaan vetävän yöllä kuperkeippaa niitä alas vessaan mennessä. Hiukan on mietityttänyt myös viimeisen kuvan pikkupossu, joka on kohtuullisen kiintynyt nukkumaan meidän sängyn alla. Hän on tosin hyvin tarmokas sielu, ja keksinee keinot päästä jyrkemmätkin rappuset määränpäähänsä. Sehän tässä oikeastaan pelottaakin.

Kun operaatio yläkerta (joka muuten viisveen mielestä johtuu ehkä siitä, että isänsä saattaa tahtoa lisää lapsia) on valmis tämän kesän aikana töiden ja muun elämän ohella, voisi ottaa harkintaankodinhoitohuoneen 90-luvulta peräisin olevine laattoineen. Toisaalta, kyllä vaatekaapistanikin löytyy taas vaatteita joita käytin ysärilläkin. Miksei sitten kotoa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s