Helatorstai

DSC_0215DSC_0227DSC_0229DSC_0230DSC_0346DSC_0351DSC_0361

Helatorstaina (oho, jo viikko sitten) fiilisteltiin  lasten kanssa vähän tulevia kesälomapäiviä. Ei kiirettä mihinkään. Aurinkoa, lämmintä, hevosia ja vähän ehkä cocista ja jäätelöäkin. Jos ei muuten päästä uimaan, niin raahataan tallille pieni uima-allas. Lasten mielestä voitaisiin nukkuakin tallilla, ja ehkä me tehdäänkin niin jos saadaan lupa.

Kohta neljävuotiaan (!) puskaan pissattamista, koska tallin vessassa asuu hämähäkki. Hyvin kuollut hämähäkki. Joudun varmaan siivoamaan sen pois, että ei tarvitse koko kesää juosta neljävuotiaan (jo neljä!) kanssa pitkin pöheikköjä uteliaiden hevosten vahtiessa vieressä.

Koululaiseni on ihanan iso apu. Äiti saa rauhassa jännittää hevosen estevalmennusta kun huomaavainen tuleva neljäsluokkalainen tuo kahvitkin kentän laidalle. Täytynee tosin harkita kannellisia mukeja. Enää kaksi aamuherätystä koululaisella (nämä on niin vaikeita). Koululainen herääkin sitten ensi viikkoon lomalaisena, me muut ollaan laskettu, että enää neljä karkkipäivää ennen meidän kuukauden lomaa. Neljä, älyttömän vähän!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s