Vappu – the first of May

DSC_0068DSC_0072DSC_0073DSC_0075DSC_0076DSC_0095DSC_0098DSC_0099DSC_0109DSC_0113

Koko perheellä oli kolme päivää vapaata, kolmen päivän vappu siis. On syöty erityisen hyvin joka päivä, siksi ilahduttikin kun lapset tahtoivat tänään salaattibuffetista ruuan puistoon mukaan. Ja ne viimeiset munkit tottakai.

Lisäksi leffaa (Sings, oli ihan hauska), saunomista, heppahommia, leikkipuistoja, trampoliinin (sen pihapiirin rumentajan) kasaaminen lasten iloksi ja äidin auringon pimentäjäksi… Ollaan myös otettu päikkäreitä kaikki paitsi tuleva kymmenvuotias, hän ei ilmeisesti väsähdä niinkuin me muut. Lapsi kainalossa on taas ihana nukkua, kun he eivät enää joka yö nuku parisängyssä potkimassa naamaan ja varastamassa kaikkea peittoa.

Tänään aloitettiin pyöräkausikin yhdistelmällä appiukon perintöpyörä, markkinoiden halvin pyöräkärry ja aika painavat lapset. Vajaa parikymmentä kilometriä. Olen niin kova urheilija, että nyt tuntuu lihasvammalta vasemassa reidessä… Hupsista. Mutta kun ei kehdannut kaikkia mäkiä taluttaa ylös.

Ihanat vapaat, näillä jaksaa huomisaamuna herätä kellonsoittoon viideltä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s